
بازدید معاون سرمایه گذاری هلدینگ شهریار از شرکت صنعتی تلاش
معاون سرمایهگذاری هلدینگ شهریار ضمن بازدید از مراحل تولید موتورسیکلت در کارخانه موتورسیکلت سازی تلاش، با مدیران این مجموعه در خصوص روند فعالیت های کارخانه و نحوه ی ایجاد سازوکارفعالیت های مشترک دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و امور بین الملل هلدینگ شهریار در این دیدار احسان عالیخانی با اشاره به رویکرد مدیریت کلانشهر تهران افزود؛ حمل و نقل موتوری در کلانشهرها یکی از مسایل مهم در تعیین استراتژیهای اصولی و افقهای برنامهریزی حمل و نقل شهری است. سیستم های حمل ونقل کلانشهر تهران نیز در بسیاری از نقاط شهر آرایش نامناسب دارند که موجبات افزایش ترافیک و به تبع آن آلودگیهای زیست محیطی متعددی شده است از این رو، باتوجه به اهمیت استفاده از موتورسیکلتهای با کیفیت در حمل و نقل شهری و نقش مهم آنها در کاهش آلودگی هوا و داشتن هوای پاک، تعاونی شهریار در نظر دارد تا با تعریف مدلهای مناسب، همکاری مشترکی با بخش خصوصی در زمینه تولید و عرضه موتورسیکلت انژکتوری و برقی گام مهمی در این زمینه بردارد. بدین منظور و با نگاه به حمایت از کارآفرینانی که در زمینه رونق تولید مشغول به فعالیت هستند، امکان فعالیت مشترک با کارخانجات صنعتی مشابه در مجموعه شهریار فراهم می باشد.
در ادامه ، موانع تولید با عنایت به وضعیت اقتصادی کشور بانضمام عدم ثبات دستورالعملهای قانونی و غیرقانونی مربوط به تولید و اسقاط موتورسیکلت در طی دو سال گذشته که باعث شده این مجموعه صنعتی با کمتر از ۲۰% ظرفیت خود به فعالیت ادامه دهد مورد بررسی و راهحلهای برطرف نمودن آنها نیز ارایه شد..
شرکت صنعتی تلاش در سال ۱۳۸۳ با هدف تولید موتورسیکلت با کیفیت در داخل کشور در زمینی به مساحت ۵ هکتار در شهر صنعتی اشتهارد و توسط بخش خصوصی و با ظرفیت تولید ۱۰۰٫۰۰۰ موتورسیکلت در سال راه اندازی شده است. این مجموعه با برندهای نام آشنای شهاب، تلاش و تابان در سه کلاس ۱۲۵، ۱۵۰ و ۲۰۰ سیسی مشغول به تولید و رقابت در بازار موتورسیکلت است.
۰ comments